LoF historia

LoF klaanin galleria. PK-reissut, sodat ja muut.

LoF historia

ViestiKirjoittaja Peteruska » 04.03.2013 23:06

1. kesäkuuta 2006 LoF klaani sai alkunsa kun Thomasou päätti hetken mielijohteesta perustaa klaanin. Aluksi klaaniin kuului vain lähituttavia, mutta vähitellen klaani lähti kasvamaan tasaisella vauhdilla yhä suuremmaksi ja suuremmaksi. Vuoden 2006 lopulla jäseniä oli jo melkein 100, joista aktiivisia noin 40. PK:t sujuivat kohtalaisesti vaikka hunttaamisesta saatiinkin kärsiä aika usein.

1. tammikuuta 2007 LoF ja Ah (Ancient Hunters) päättivät yhdistää voimansa. Klaanin uudeksi nimeksi tuli HoaF (Hunters of ancient Finland), jota johtamaan ryhtyivät Thomasou ja Ihminen22 (Ah). Yhdistymisen jälkeen jäsenmäärä pysyi ennalleen, kun epäaktiiviset karsittiin pois. PK:t sujuivat usein hyvin ja aktiivisuus oli huipussaan. Ops ennätys (126) saavutettiin helmikuussa. Tulevaisuus näytti erittäin lupaavalta, mutta sitten alamäki alkoi. Maaliskuussa Thomasou lopetti RuneScape:n pelaamisen ja samalla HoaF -klaanin johtamisen. Klaani sinnitteli muutaman viikon Thomasoun lähdettyä, mutta sen jälkeen sen aika oli ohi. HoaF:sta tuli Event -klaani.

27. heinäkuuta 2007 oli kuitenkin aika nostaa taas LoF haudastaan. Klaanille tehtiin uusi sivusto ja kaikki aloitettiin taas alusta. Vanhat LoF jäsenet tulivat innokkaasti taas klaanin toimintaan mukaan. LoF on taas valmis täysiveriseksi PK -klaaniksi.

10. joulukuuta 2007 tapahtui mullistus Runescapen maailmassa. Erämaa oli nyt poissa. Runescape oli kuollut. Enää ei voinut kukaan tai mikään klaani mennä PK erämaan puolella. Tilalle tuli CWA ja BH.
Thomasou pian tämän updaten jälkeen päättikin lopettaa Runescapen pelaamisen. LoFin aika PK klaanina oli ohi. LoF muuttui Eventklaaniksi. Mutta jostakin puhalsi uusi tuuli. Oli aika kokeilla jotakin uutta. Näimme mahdollisuuden vielä missä klaani voisi jatkaa toimintaansa. -> CWA ja BH.

LoF päätettiin muuttaa takaisin ns PK ja sota klaaniksi. LoF alkoi käymään BH kokeilu mielessä.
Aloimme myös ottamaan vastaan sotahaasteita CWA. Suurin vastustajamme olikin WM aka Wild Might.
LoFin uusi nousu alkoi vuoden 2008 alussa. Aloimme voittamaan CWA sotia. Haastoimme myös ulkomaalaisia klaaneja ja LoF tiedettiin myös paremmin nyt ulkomaalaisella tantereella. Keväällä 2008 haastoimme RkoFin sotaan. Aktiivisuus oli todella suurta ja voitimme RkoFin. LoF oli hetken Suomen top 3 klaani. Inter oli kumminkin noussut takaisin ja voittikin LoFin 2008 heinäkuussa. Tappion jälkeen LoF eli pientä hiljaiseloa. Aktiivisuus oli laskussa.

Vuoden 2008 lopussa kaikui uusi uutinen. Jagex päätti, että Runescapeen tuodaan PVP servut. Eli erämaa oli tullut takaisin! Tästä alkoikin LoFin uusi nousu ja tarina. Aktiivisuus alkoi taas nousemaan. LoF aloitti taas PK reissut. Sotahaasteitakin otettiin vastaan! LoF on kokenut tähän päivään asti ylä ja alamäkiä. Silti klaani pysyi pystyssä.

LoF kaatui vuonna 2011 epäaktiivisuuden takia ja muuttui yhteisöksi. LoFin aika oli ohi. LoFilla on vielä foorumit ja LoF on yhteisö.


Avatar
Peteruska
Leader
 
Viestit: 128
Liittynyt: 03.03.2013 20:52
Paikkakunta: Jyväskylä

Paluu LoF Galleria

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron